Lily Allens vilda ‘toilet sex romp’ historia med Liam Gallagher har återuppstått när Oasis förbereder sig för sin mycket efterlängtade återföreningsturné.

Med masshysteri över Britpop-legendernas planerade £50 miljoner comeback-turné runt Storbritannien och Irland sveper över nationen, har ett antal gamla videor och berättelser om bröderna kommit i ljuset.

Enligt 39-åriga Smile-hitmakerns självbiografi från 2018, My Thoughts Exactly, gick hon och musiksensationen med i mile high club tillsammans tillbaka 2009.

Sångerskan träffade Liam, 51, på ett plan på väg till Japan för Fuji Rock Festival när de fortsatte att bli ‘berusade’ tillsammans och ha sex på toaletterna.

I den chockerande utdraget från hennes bok påstod Lily att de begav sig till hans hotell tillsammans efter att en sak ledde till en annan.

Men även om Liam var gift med All Saints-sångerskan Nicole Appleton vid den tiden och han bad Lily, som erkände att hon hade ‘vuxit upp som en Oasis-fan’, att aldrig avslöja deras förbindelse.

Efter att ha splittrat från Patsy Kensit gifte sig Liam med sångerskan Nicole 2008 efter att ha dejtat i 8 år.

Men paret skilde sig sex år senare efter att ha separerat 2013 – då Nicole upptäckte att han hade fått ett barn med den amerikanska journalisten Liza Ghorbani.

Deras son Gene, som har följt i Liam och Nicoles musikaliska fotspår, föddes 2001.

Lilys chockerande historia som återvänder till rampljuset kommer som en del av masshysterin över att Oasis äntligen återförenas.

Även om bandet upplöstes 2009 efter många års interna strider, har fansen vädjat till bröderna att återförenas sedan de splittrades och nu förbereder de sig för vad de har hyllat som ‘biljettblodbadet av århundradet’.

En analys av innehållet:
Artikeln handlar om Lily Allens påstådda sexuella äventyr med Liam Gallagher när de båda var på ett flygplan på väg till en festival. Det avslöjades i Lilys självbiografi från 2018 och har nu återigen blivit en snackis i och med Oasis återföreningsturné. Trots att Liam var gift vid tiden bad han Lily att hålla tyst om deras relation. Samtidigt har Liam haft tidigare äktenskap och barn med andra kvinnor. Courtney Love har också berättat om en rolig händelse med Liam, vilket har lett till mer uppmärksamhet kring bandets återförening. Sammantaget är artikeln en blandning av personliga relationer, skvaller och musiknyheter som har fått fansen att hoppas på en återförening av Oasis.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version