Investera i din framtid: Vernon Kays kärlekshistoria avslöjad | Dagliga nyheter

Vernon Kay lämnade sin BBC Radio 2-medvärd Scott Mills förbluffad efter att han avslöjade hur han först träffade sin fru Tess Daly. Under fredagens show tog Vernon, 50, en resa ner längs minnesbanan och minns ömt hur han träffade sin älskade fru Tess för 21 år sedan. Som Britney Spears ‘Stronger tonade bort på radion delade han att paret hade medverkat i en parodivideo för popikonen Britney Spears ‘hit Baby One More Time för 2000-talets musikshow Top of the Pops. ‘Det var Strictly Come Dancing’s Tess Daly och jag, som återskapade videon för Britney Spears’ ‘Hit Me Baby One More Time’. Så träffades vi första gången, avslöjade Vernon. Förbluffad av uppenbarelsen frågade Scott, som också jobbade på showen: ‘Och för ett ögonblick, trodde du att det var jag istället för din fru?’ ‘Ja, jag var klädd… nej, hon var klädd som Geri Halliwell i Spice Girls Union Jack-klänning; jag var klädd som Britney Spears i ‘Hit Me Baby One More Time’-videon. Det var i en välgörenhetsbutik på Shepherd’s Green, Shepherd’s Bush Green. Tess, 55, och programledaren har varit lyckligt gifta sedan 2003 och delar två döttrar, Phoebe, 19, och Amber, 14. I juli sågs paret njuta av en rolig kväll tillsammans med Phoebe på den stjärnspäckade brittiska lanseringen av Gin & Juice av Dr Dre och Snoop, på Flipper’s Roller Boogie Palace i västra London. Programledaren verkade vara på gott humör när hon klädde sig i en hög halsad vit miniklänning och visade upp sina solbrända ben. Tess matchade en Fendi multi-print axelväska, som säljs för över £2 000. Samtidigt såg Vernon elegant ut när han matchade sin fru och valde en åtsittande vit tröja, tillsammans med svarta jeans. Vernon Kay lämnar BBC Radio 2-värd förbluffad när han avslöjar hur han träffade sin fru Tess Daly … och Spice Girls var inblandade! Phoebe såg ut som bilden av sin mamma när hon poserade bredvid sina stolta föräldrar i en vacker röd miniklänning ihopparad med nude klackar. Tess och Phoebe var tvillingar när de båda bar sina blonda lockar ned, med den senare som kompletterade sin look med en guld paljetväska. De verkade ha en fantastisk tid när de satte på en animerad uppvisning och var allt leenden och skratt under kvällen. Det bästa sättet att investera i finansmarknaden

Att investera i finansmarknaden kan vara en komplex process, men med rätt strategi kan det vara mycket lönsamt. Genom att förstå marknadstrender, diversifiera din portfölj och hålla dig informerad om de senaste ekonomiska nyheterna kan du öka dina chanser att göra framgångsrika investeringar.

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när du investerar är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken och öka din potentiella avkastning. Det är också viktigt att hålla sig informerad om de senaste ekonomiska nyheterna och marknadstrenderna för att kunna fatta välgrundade beslut.

Genom att följa dessa tips och använda en strategi som passar din risktolerans och investeringsmål kan du maximera dina investeringsvinster och minimera dina förluster. Kom ihåg att investera är en långsiktig process, och att tålamod och disciplin är nyckeln till framgång på finansmarknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version