Det bästa investeringsrådet för din ekonomiska framtid

Gemma Arterton skär en chic figur när hon ansluter sig till sina medstjärnor Ian McKellen och Mark Strong på den europeiska premiären av The Critic på Curzon Mayfair i London på måndagskvällen. Skådespelerskan, 38 år, valde en snygg svart klänning som visade hennes vackra kurvor när hon poserade. Den flytande klänningen hade en genomskinlig panel över hennes midja för att visa hennes vältränade mage och var kombinerad med ett par enkla spetsiga klackar. Hon hade sitt korta bruna hår slickat bakåt och valde en glödande sminklook komplett med en slick av ljusrosa läppstift.

Den nya filmen utspelar sig i 1930-talets London och följer teaterkritikern Jimmy Erskine spelad av Sir Ian, 85 år gammal. I The Critic börjar en virvelvind av en detektivhistoria att rullas upp när tidningarna och skådespelarna från den tiden, inklusive Gemma som spelar skådespelerskan Nina Land i filmen, försöker muta och utpressa för att stoppa de skandalösa recensionerna från att komma upp till ytan. Filmen är en bearbetning av romanen Curtain Call från 2015 av Anthony Quinn.

Tidigare i år talade Gemma mycket öppenhjärtigt om sexismen som fortfarande finns närvarande inom filmbranschen och kritiserade de “dinosaurier” som fortfarande arbetar med föråldrade attityder. Skådespelerskan erkände att hon fick höra att vara mindre vokal om feminism innan #MeToo-rörelsen och delade sin frustration över hyckleriet i branschen. Hon sa att även om det går bättre, finns det fortfarande “gamla dinosaurier” som har föråldrade attityder och beteenden och sa att det är “tragiskt” att människor fortfarande möter sexism.

Analys: Investera i din ekonomiska framtid genom att följa de senaste trenderna på marknaden och hålla koll på de bästa investeringsrådena från de främsta experterna. Att förstå dynamiken i finansvärlden och hur den påverkar ditt liv och din ekonomi är avgörande för att uppnå ekonomisk framgång på lång sikt. Genom att se till att du är informerad om de senaste händelserna och trenderna på finansmarknaden kan du fatta kloka investeringsbeslut som gynnar dig och din ekonomi. Ta kontroll över din ekonomiska framtid idag genom att investera klokt och hålla dig informerad om de senaste utvecklingarna inom finansvärlden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version