Martine McCutcheon delade några sängselfies i svart spetsig siden nattkläder när hon tog sig tid för en meditationssession, efter hennes splittring från sin frånskilda man Jack McManus. I slutet av förra månaden avslöjade den före detta EastEnders-stjärnan, 48, att sångaren, 40, hade lämnat henne efter 18 års samvaro – dagar efter att hon skrivit en hjärtlig födelsedagshyllning till honom. Skådespelerskan visade upp sin naturliga skönhet när hon var sminkfri och verkade i en lekfull stämning när hon drog ansikten för kameran. Martine sa att meditationen hjälpte till med hennes ADHD – en tillstånd som inkluderar symtom som att vara rastlös och ha svårt att koncentrera sig. Bildtext: Martine McCutcheon delade några sängselfies i svart spetsig siden nattkläder när hon tog sig tid för en meditationssession efter sin splittring från frånskild maken Jack McManus.

Martine bildtext: Skådespelerskan, 48, visade upp sin naturliga skönhet när hon var sminkfri och verkade i en lekfull stämning när hon drog ansikten för kameran.

Bildtext: I slutet av förra månaden avslöjade den före detta EastEnders-stjärnan, 48, att sångaren, 40, hade lämnat henne efter 18 års samvaro – dagar efter att hon skrivit en hjärtlig födelsedagshyllning till honom.

Martine sa att meditationen hjälpte till med hennes ADHD – en tillstånd som inkluderar symtom som att vara rastlös och ha svårt att koncentrera sig.

Bildtext: Det kommer efter att Martine verkar ha tagit ännu en känga på Jack på Instagram förra veckan.

Martine fortsatte: ‘Vi båda ser självklart fram emot att vara föräldrar tillsammans till vår underbara pojke resten av våra liv… Även om detta beslut har utvecklats under en tid, hittar vi fortfarande vårt nya sätt framåt som familj och ber vänligt om lite integritet just nu… Speciellt för vår lille pojke. Vår kärlek för Rafferty är något som aldrig kommer att vackla eller förändras och vi vill självklart skydda honom och hjälpa honom att känna sig så säker och trygg som möjligt. Många tack i förväg för er respekt och stöd, vid denna svåra tid… Och jag fortsätter att skicka Jack all kärlek, lycka och glädje för nästa kapitel av hans. Rafferty och jag (som alltid) håller tummarna för dig! Tack alla, för kärleken och stödet, nu och alltid… Martine.xx.’

Analyserat innehåll: Artikeln handlar om Martine McCutcheon och hennes upplevelser efter sin separation från sin man Jack McManus. Hon delar sina tankar om att använda meditation för att hantera sin ADHD och ger en inblick i hennes känslor och reflektioner under denna tid. Separationen påverkar inte bara henne och Jack utan också deras son Rafferty. Det är en påminnelse om vikten av att hantera svåra situationer med mod och öppenhet för att hitta en väg framåt som är gynnsam för alla inblandade parter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version