Telenor stoppar 56,6 miljoner bedrägeriförsök under första halvåret. Nu efterlyser telejätten en närmare integration av norsk näringsliv i den nationella beredskapen

Telenor har under första halvåret av detta år lyckats blockera 56,6 miljoner bedrägeriförsök, vilket visar på vikten av att ha en stark nationell beredskap. Nu uppmanar telejätten till en ökad integration av näringslivet för att förbättra de nationella beredskapsstrukturerna.

Birgitte Engebretsen, VD för Telenor Norge, betonar vikten av ett taktskifte för att stärka samarbetet mellan näringslivet och den nationella beredskapen. Hon poängterar att det är avgörande att företag och myndigheter samarbetar för att skydda sig mot bedrägerier och säkerhetshot.

Denna utveckling visar på hur viktigt det är för företag att vara medvetna om cybersäkerhet och att integrera det i sina verksamheter. Genom att samarbeta med myndigheter och andra företag kan man minska risken för att drabbas av bedrägerier och andra hot.

Det är därför avgörande att företag investerar i säkerhetsåtgärder och att de är medvetna om riskerna som finns på den digitala marknaden. Genom att vara proaktiva och samarbeta med andra aktörer kan man öka sin förmåga att skydda sig mot bedrägerier och säkerhetshot.

Sammanfattningsvis är det viktigt att företag är medvetna om cybersäkerhet och att de samarbetar med myndigheter och andra företag för att stärka den nationella beredskapen. Genom att vara proaktiva och investera i säkerhetsåtgärder kan man minska risken för att drabbas av bedrägerier och säkerhetshot. Det är avgörande att företag tar detta på allvar och integrerar det i sin verksamhet för att skydda sig själva och sina kunder.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version