De viktiga indexen på Wall Street svävar runt nollpunkten. – Handel med låg övertygelse, säger investeringschef.

Det är spännande stämning på Wall Street på onsdagen. Foto: Peter Morgan / AP / NTB

Publicerad: För mindre än 3 timmar sedan
Uppdaterad nu precis

Det svänger på Wall Street på onsdagen efter en kraftig nedgång på tisdagen.

Så här gick de ledande indexen på Wall Street runt kl. 18 norsk tid på onsdagen:

Dow Jones är upp 0,09 procent.
Teknologiindexet Nasdaq är ned 0,13 procent.
Den breda S&P-indexen är ned 0,05 procent.

– Investerare är lite på kanten, det är en handel med låg övertygelse, säger Keith Lerner, investeringschef på Truists till CNBC.

Investerare väntar nu spänt på fredagens jobbsiffror från USA.

– Ett besvikande siffra kommer att skrämma marknaderna lite, säger Neil Birrell, investeringsdirektör på Premier Miton Investors, till Bloomberg.

– Det är bara brist på säkerhet runt omkring. Jag är inte modig nog att säga “köp fallet” på onsdag när siffrorna kommer på fredag, säger han.

Analys:

På Wall Street har det varit en oroande tid med index som svävar runt nollpunkten och en handel med låg övertygelse. Investeringsexperter varnar för en möjlig nedgång på marknaden och betonar vikten av att vara försiktig. Det är nu väsentligt att följa utvecklingen och vara beredd på eventuella förändringar som kan påverka ens ekonomi och investeringar. Det är även viktigt att hålla ett öga på kommande jobbsiffror från USA, eftersom de kan ha en betydande inverkan på beslut som tas av den amerikanska centralbanken och därmed på räntorna på marknaden. Det är klokt att vara informerad och vara beredd på olika scenarier för att skydda ens ekonomiska intressen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version