Ida Ekblad: En Kunstner Med Glupske Øyne

Ida Ekblad, en anerkjent kunstner, beskriver sin griskhet for inntrykk med en lidenskap for en rekke forskjellige ting. Fra inspirasjonen hun henter fra den italienske kunstneren Olga Carol Rama til beundringen for Gena Rowlands i filmene til John Cassavetes. Ekblad ser ikke bare på klærne, men også på karakterene – spesielt karakteren i “Woman Under The Influence” (1974) som hun beskriver som “sinnssyk”.

I en personlig fortelling avslører Ekblad at hun alltid har hatt en ustabilt natur med stadig nye påfunn. Fra å samle rare tilbehør til å gå med et kjede laget av margben, viser Ekblad en unik og eklektisk stil.

Ekblad avslører også at hennes stil har vært påvirket av 70-tallet, skatekulturen og snowboardmiljøet. Med en lengsel etter å se ut som en snowboard-babe fra 1994, søker Ekblad fortsatt etter den estetikken som minner henne om hennes ungdomstid.

For Ekblad er estetikk og følelser tett knyttet sammen, og hun mener at kunst blir magisk når den fanger en spesifikk stemning eller følelse. Gjennom sin unike tilnærming til kunst og mote, viser Ekblad at hennes kreativitet og inspirasjon kommer fra alle aspekter av livet.

Analyse:
Denne artikkelen gir et innblikk i kunstneren Ida Ekblads unike stil og inspirasjonskilder. Gjennom hennes lidenskap for ulike kunstnere og filmkarakterer, samt hennes personlige historie om rare tilbehør og nostalgi for 70-tallet og snowboardkulturen, viser Ekblad en eklektisk og kreativ tilnærming til kunst og mote. Dette kan inspirere andre til å utforske sin egen kreativitet og finne inspirasjon fra ulike kilder i deres eget liv.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version