Det är en blandning på Wall Street medan marknaden väntar på viktiga arbetsmarknadsdata på fredag.

Blandade signaler på Wall Street: Dow Jones är ner 0,24 procent, Nasdaq är upp 0,57 procent och S&P-indexet är upp 0,09 procent.

Onsdagen slutade med nedgång för stora techföretag medan indexen svävade runt noll stora delar av dagen. Marknaden fortsätter att återhämta sig efter den stora nedgången tidigare i veckan.

Det stora techföretaget Nvidia har haft en svag vecka. Torsdagen fortsatte aktien nedåt innan den vände något uppåt efter några minuters handel. Hittills den här veckan är aktien ner cirka 9 procent.

Investorerna har denna vecka väntat ivrigt på arbetsmarknadsdata som kommer på fredag. Data är bland de sista som Federal Reserve tar med sig in i septembermötet.

Det råder liten tvivel om att Fed kommer att sänka räntan. Marknaden spekulerar om det blir en kvart eller en halv procentenhet.

Torsdag eftermiddag kom det kanske en liten försmak på vad data på fredag kommer att visa. I augusti skapades 99 000 nya jobb inom privat sektor i USA enligt ADP. På förhand förväntades 145 000 nya jobb.

I en morgonrapport skrev Handelsbankens chefsekonom Marius Gonsholt Hov att ADP-siffrorna kan vara en mindre pålitlig indikator för de data som kommer på fredag.

Även om jobbrapporten kom in under förväntningarna, kom det veckovisa antalet ansökningar om arbetslöshetsersättning under estimaten. Med andra ord gav dagens data blandade signaler om ekonomin och vad som kan förväntas när den viktiga jobbrapporten släpps på fredag.

Analys: Den blandade utvecklingen på Wall Street visar på osäkerheten inför de kommande arbetsmarknadsdatan. Investeringar kan påverkas av osäkerheten kring Fed’s räntebeslut och den potentiella effekten på marknaden. Det är viktigt för investerare att följa utvecklingen noggrant och vara beredda på volatilitet på marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version