Ludvig Åberg genomgår framgångsrik operation – väntar nu på rehabilitering för att återvända till golfbanan tillsammans med Mondo Duplantis

Efter att ha avslöjat behovet av en knäoperation direkt efter tourfinalen i Atlanta, har Ludvig Åberg framgångsrikt genomgått ingreppet i USA för att åtgärda problemet med menisken. Nu väntar några veckors rehabilitering för den svenske världsfyran, med stöd från fysioterapeuten Matt Roberts. Planen är att återvända till tävlingsspel i mitten av november under Europatourens slutspel i Abu Dhabi eller Dubai.

Under rehabiliteringsperioden kan det även bli en golfrunda med Mondo Duplantis, som nyligen började spela golf och har ett handicap på cirka 10. De två golfstjärnorna har diskuterat möjligheten att spela tillsammans, vilket skulle vara en spännande upplevelse för dem båda.

Att få till en runda med Duplantis efter operationen skulle vara en höjdpunkt för Åberg, och det visar på det starka bandet mellan de två idrottarna. Med rätt rehabilitering och stöd från experter som Roberts är förhoppningen att Åberg snart kan återvända till toppform och fortsätta sin framgångsrika karriär på golfbanan.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version