Sveriges U21-landslag domineras av Gibraltar – U21-EM 2025 kvalmatch

Sveriges U21-landslag gör processen kort med Gibraltar. Efter 40 minuter hade Sverige dragit ifrån till 5–0 på Stadsparksvallen i Jönköping. Hammarby-anfallaren Jusef Erabi blev tvåmålsskytt inom loppet av åtta minuter efter att Daniel Svensson gett Sverige ledningen redan i andra minuten. Sedan blev även Malmö FF:s Hugo Bolin tvåmålsskytt. Han gjorde 4–0 och 5–0 innan första halvlek var slut.

Sverige fick en svag start på kvalet till U21-EM i Slovakien och ligger trea i kvalgrupp C. Nederländerna har gått rent och Sverige måste försöka komma ikapp Georgien som ligger tvåa. Gruppettan går direkt till mästerskapet och tvåan får spela playoff. Även de tre bästa (av de totalt nio) grupptvåorna går direkt till EM.

Matchen pågår! 🏆

Analysering: Sveriges U21-landslag visar upp imponerande prestationer mot Gibraltar i U21-EM 2025 kvalmatchen. Med starka mål och en lovande andra halvlek, är Sveriges chanser att klättra i kvalgrupp C och säkra en plats i mästerskapet höga. Det är ett spännande kval att följa och förhoppningsvis kan Sverige fortsätta att imponera och nå framgång i det kommande mästerskapet.