“Allt är lite tillskruvat” – En unik insikt i skapandet av “Den siste vikingen”

Det var svårt att hitta det perfekta huset. Så det danska filmteamet bakom “Den siste vikingen” byggde helt enkelt ett nytt, mitt i skogen utanför Göteborg. Mads Mikkelsen, en av huvudrollerna, beskriver det som en annorlunda situation. Huset och sidobyggnaderna ser ut att ha stått i skogen i över 100 år, men det är bara välgjorda kulisser för filmen.

“Den siste vikingen” är Anders Thomas Jensens senaste långfilm och Mads Mikkelsen spelar en av huvudrollerna. Handlingen kretsar kring två bröder, där den ena försöker hitta ett bortglömt rånbyte. Nikolaj Lie Kaas och Sofie Gråbøl är också med i filmen, och de beskriver Anders Thomas Jensens universum som speciellt och lite tillskruvat.

Anders Thomas Jensen, känd för sina actionfilmer, håller handlingen av “Den siste vikingen” hemlig, men det blir en berättelse om att upptäcka sig själv och sina relationer. Med en planerad biopremiär nästa höst i Danmark, förväntas filmen bli lika framgångsrik som Jensens tidigare verk.

Att arbeta med Anders Thomas Jensen och hans unika vision ger skådespelarna en känsla av lycka och utmaning. Trots att det inte finns några garantier för framgång, är det en ära att vara en del av en film som lovar att vara minnesvärd och annorlunda. “Den siste vikingen” tar tittarna på en resa genom skogen och in i en värld av spänning och upptäckter.

Anders Thomas Jensen, en Oscarbelönad dansk manusförfattare och regissör, har tidigare imponerat med filmer som “Blinkande lyktor” och “Rättfärdighetens ryttare”. Med en imponerande karriär bakom sig och en lovande film i sikte, är det värt att hålla ett öga på “Den siste vikingen” och se vad den har att erbjuda.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version