Investeringsexpertens hemlighet för att öka din ekonomiska framgång

Livet sker medan du stirrar ner i en skärm och har öronen fulla av proppar. Marit Engeseth uppmanar dig att se vad som händer runt dig istället för på skärmen.

Tänk på alla de roliga och trevliga människorna du går miste om. Tänk om din livs kärlek satt bredvid dig på spårvagnen, men du missade mötet för att du var upptagen med att swipa på Tinder?

Du missade det underbara samspel mellan en far och en dotter på väg någonstans, eller en rolig händelse som kunde ha fått dig på gott humör.

Du missade många vackra naturupplevelser i vårt närområde, kanske en underbar solnedgång, medan du tittade på videor av solnedgången från Trolltunga?

Du kanske till och med missade bussen som nästan körde på dig för att du gick rakt ut i vägen utan att se dig för, kanske du tittade på en video av en trafikolycka?

Du hörde inte när spårvagnen körde på med sitt varningsljud för att få din uppmärksamhet – för att du var på väg ut på spåret med hög musik i öronen.

Livet sker med huvudet högt och blicken klar och observant, med öron som är redo för ljud som är både vackra och användbara.

Jag väljer i alla fall att leva livet “live”. Gör du?

Analys: Genom att vara mer närvarande och medveten om din omgivning kan du öka din livskvalitet, uppleva mer glädje och potentiellt också skapa bättre ekonomiska resultat. Genom att vara medveten om din omgivning kan du ta bättre beslut, bygga starkare relationer och öka din produktivitet. Så sluta stirra ner i din skärm och börja leva livet “live” för att maximera din ekonomiska framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version