Albin Lundin leder Björklöven till seger mot Luleå i genrep inför seriestart

I den sista matchen innan säsongen börjar, lyckades Hockeyallsvenska Björklöven återigen slå ett SHL-lag. Efter att ha legat under med 0-2, vände Umeålaget matchen och vann med 5-4 mot Luleå. En imponerande prestation som visar på lagets potential inför den kommande säsongen.

Luleå startade starkt och tog ledningen med 2-0 i den första perioden. Men Björklöven gav inte upp och kunde vända matchen i den andra perioden, där man gjorde fyra mål och tog ledningen med 4-3. Trots en reducering från Luleå i slutminuterna lyckades inte hemmalaget komma ikapp, vilket resulterade i deras femte raka förlust under försäsongen.

För Björklöven var detta den andra raka segern mot ett SHL-lag på bara några dagar, vilket visar på lagets styrka och potential inför den kommande säsongen. Med spelare som Albin Lundin i spetsen ser det lovande ut för Umeålaget.

Genom att besegra ett etablerat SHL-lag som Luleå visar Björklöven att de är redo för den kommande säsongen. Med en imponerande vändning och starkt försvarsspel har laget bevisat att de har vad som krävs för att konkurrera på hög nivå. En seger som inte bara stärker lagets självförtroende, utan också ger fansen hopp inför den kommande säsongen.