“Maximilian Ibrahimović får värdefulla råd av Thomas Nordahl inför Champions League-premiären på Viaplay”

Thomas Nordahl, känd som “Don Tommaso” från klassiska sport-tv-programmet “Uno, Kryss, Due”, gör ikväll comeback på tv-rutan som utsänd reporter för Viaplay. Han besöker Milanello och träffar Zlatans son Maximilian inför Champions League-premiären. Maximilian, som är i en känslig ålder, fick värdefulla råd av Nordahl inför den stundande pressen och kritiken som kommer med att vara son till en stor fotbollsstjärna.

Nordahl, som själv är son till en legendarisk fotbollsstjärna, vet vad han pratar om och önskade Maximilian lycka till inför den kommande utmaningen. Maximilian har redan börjat göra sig ett namn i Milans ungdomslag och spelade nyligen mot Liverpool inför sin far Zlatan.

För Nordahl är det en nostalgitripp att vara tillbaka i tv-rutan och han ser fram emot att se hur tittarna kommer att reagera på hans comeback. Champions League-premiären sänds ikväll på Viaplay med start klockan 20.00, där även huvudmatchen mellan Real Madrid och Stuttgart visas på TV6.

Det är alltid spännande att se hur unga talanger som Maximilian navigerar genom den tuffa fotbollsvärlden med all press och förväntningar som följer med att ha en berömd far. Nordahls råd och stöd kan vara en viktig del i Maximilians resa mot framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version