Rec Silicon har signerat en flerårig avtal för leverans av silangas till Sila Nanotechnologies. Avtalet innebär att företaget ska leverera silan till Silas produktion av deras anodematerial, Titan SiliconTM, från deras fabrik i Moses Lake, Washington.

Aktien skjuter upp med 18,42 procent strax efter öppningen av börsen. Företaget har haft några bra dagar på börsen på senare tid och har stigit nära 60 procent de senaste fem dagarna enligt dataleverantören Infront.

Måndagen den här veckan meddelade Rec att de skjuter upp den första leveransen av ultrahögre polysilisium från Moses Lake-anläggningen. Företaget bekräftade också att byggaktiviteterna kopplade till anläggningen är slutförda, vilket välkomnades av investerare som skickade aktien upp med över 30 procent.

Analyse:
Rec Silicon har nyligen ingått en viktig avtal som har lett till en betydande ökning i aktiekursen. Detta visar på företagets potential och förmåga att säkra långsiktiga affärer. För investerare kan det vara en bra tid att överväga att investera i Rec Silicon, med tanke på deras senaste framgångar och framtidsutsikter. Det är viktigt att följa utvecklingen på marknaden och vara medveten om potentiella risker och möjligheter som kan påverka ens investeringar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version