Jennifer Lopez strålar som en supermodell i Los Angeles – Nyheter om hennes senaste möte och romantiska komedi med Brett Goldstein

Jennifer Lopez sågs anlända till ett möte i Los Angeles på fredagen, strålande som en supermodell även i avslappnad klädsel. Den 55-åriga skådespelerskan från “Atlas” såg fantastisk ut i en ljusbrun kofta, matchande oxfordskor och blekta jeans för sitt ärende. Med sina signaturguldörhängen och tonade solglasögon accessoarer, gick hon självsäkert genom Century City i höga klackar. Hennes sandiga blonda hår flöt fritt och hon omfamnade sin naturliga skönhet med minimal smink, vilket lät hennes strålande hy lysa.

Detta middagsmöte följer på en nylig återförening med sin frånskilda make Ben Affleck, vilket markerar deras andra möte på bara en vecka. På tisdagskvällen deltog det frånskilda paret i sina barns tillbaka-till-skolan-kväll i Los Angeles, vilket skapade en hel del buzz. Närvarande noterade att Lopez och Affleck, 52, verkade vänliga och avslappnade när de minglade med andra föräldrar och elever. Även om de verkade komma överens under sitt ärende, indikerar insiderna att en försoning inte är på tapeten för paret, eftersom båda fortsätter att prioritera sina separata vägar efter skilsmässan.

Efter att ha lämnat in skilsmässan från Ben tidigare i månaden, kan det vara en indikation på att saker och ting ser upp i hennes liv. Det är inte känt om hon är tillbaka tillsammans med Ben. En källa påstod att Ben och Jennifer var “på Polo Lounge på Beverly Hills Hotel och höll varandra i händerna och kysstes.” Insidern förklarade att deras barn också var i närheten på restaurangen, “men vid ett separat bord.” Vid slutet av brunchen kom Bens ex Jennifer Garner för att hämta upp deras två barn Fin och Samuel medan Bennifer åkte iväg tillsammans i en bil. DailyMail.com försökte nå representanterna för kommentar om de chockerande PDA-anspråken men fick inget svar.

Människor insisterade dock på att skilsmässan fortfarande är på gång även om PageSix påstod att exarna kramade och kysstes. Lopez försöker enligt uppgift “vara vänlig” mot Affleck för sina barns skull. Sångerskan/skådespelerskan separerade från Hollywood-skådespelaren i april efter mindre än två års äktenskap, och hon lämnade in skilsmässan den 20 augusti – datumet för deras andra bröllopsdag.

Det tidigare paret fotograferades ha brunch tillsammans i Los Angeles med sina barn över helgen. Och det har rapporterats att Jennifer vill hålla en god ton med sin ex för sina barns skull. En källa berättade för PEOPLE: “De träffades alla för en rolig lunch så barnen kunde umgås. [Lopez försöker] vara vänlig mot Ben. De fortsätter ändå med skilsmässan.” Insidern tillade: “En skilsmässa är aldrig lätt, men Jennifer vill inte vara självisk om det. Barnen har alltid kommit överens och har roligt tillsammans. Det gör henne lycklig att se barnen glada tillsammans.” Lyckliga barn är hennes prioritet. Det tidigare paret syntes på Polo Lounge på Beverly Hills Hotel i Los Angeles på lördagen tillsammans med Bens barn Seraphina, 15, och Samuel, 12, samt Jennifers 16-åriga tvillingar, Emme och Max med ex Marc Anthony. Ben är också pappa till 18-åriga Violet – som går på college – från sitt äktenskap med Jennifer Garner. Lopez var förlovad med Hollywood-skådespelaren Ben i början av 2000-talet, men förhållandet avslutades strax innan de skulle gifta sig. Jennifer och Ben träffades ursprungligen på inspelningen av Martin Brests flopp Gigli 2001, men bröt abrupt bara tre dagar innan deras bröllop 2004. Båda gick vidare och gifte sig med andra efter sin första separation, med Jennifer som gifte sig med Anthony 2004 och Ben som gifte sig med Garner 2005. Efter slutet på båda äktenskapen återupplivade de två sin romans 2021. De bytte först löften i en enkel kyrkoceremoni i Las Vegas i juli 2022, följt av en större fest på Bens egendom i Georgia nästa månad. Stjärnorna var förlovade för över 20 år sedan men bröt förlovningen. Sett år 2003.

Analys: Artikeln handlar om den romantiska historien mellan Jennifer Lopez och Ben Affleck, som återförenades år 2021 efter att ha varit gifta med andra personer. Deras relation har varit föremål för mycket offentlig uppmärksamhet och har gått igenom olika faser under åren. Från förlovning till separation till förnyad kärlek och giftermål har deras historia fångat allmänhetens intresse. Det visar hur även kändisar kan uppleva komplicerade relationer och hur kärlek kan övervinna hinder.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version