Boca Juniors förlorar mot River Plate i argentinska “Superclásico”

Det senaste derbyt mellan Boca Juniors och River Plate spårade ur när målvakten Sergio Romero, 37 år gammal, träffades av en inkastad flagga och reagerade genom att springa upp på läktaren. Efter att ha förlorat med en uddamålsförlust blev spelarna på väg ner i spelartunneln när de möttes av glåpord från sina egna supportrar. Sergio Romero, tidigare målvakt för Manchester United och med 96 landskamper för Argentina, tvingades hållas tillbaka av säkerhetsvakter när han försökte konfrontera en supportrar som förolämpade honom.

Flera föremål kastades in av publiken och lagkaptenen träffades av en flagga som en supporter kastade. Romero ilsknade till och försökte ta sig upp till fansen för att konfrontera personen som kastade flaggan. Efter händelsen bad han om ursäkt till supportern och erkände att han förlorade fattningen i stunden.

Boca Juniors förlorade matchen med 1-0 efter ett mål av Manuel Lanzini, en tidigare Premier League-profil. Detta dramatiska händelseförlopp visar på spänningen och passionen som kan uppstå under stora fotbollsmatcher, men också faran i att förlora kontrollen i hetluften. Det är viktigt att både spelare och supportrar agerar med respekt och ansvar för att undvika liknande incidenter i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version