En influencer från Australien som en gång var känd för sitt ‘tjej bredvid-dörren’ utseende har förlorat ett lukrativt TV-värdjobb på Channel Nine på grund av sitt missbruk av plastikkirurgi.

Skye Wheatley, som blev känd på Big Brother år 2014 och sedan blev en av Australiens första ‘Instagram-stjärnor’, återvände nyligen från Turkiet där hon genomgick en “fox eye” lyft, fettsugning, en temporal lyft och en blepharoplastik.

Dessa ingrepp var bara de senaste i en serie operationer som den 30-åriga har genomgått under det senaste decenniet i hennes strävan att uppnå det ‘perfekta’ utseendet.

Innan hennes ödesdigra resa till Turkiet hade hon varit först i kön att ersätta Sophie Monk som värd. Monk sägs lämna datingshowen för att fokusera på andra projekt på Nine.

Det fanns en tanke att lägga till Sophie Monk i det nya formatet av The Floor. Tanken var att Skye skulle kunna glida in och ta över Love Island Australia,’ sa en källa.

‘Exekutiverna trodde att Skye skulle kunna göra ett mycket liknande jobb som Sophie.’

Men insiderkällan sa att Nine till slut beslutade att inte arbeta med Wheatley efter att hon drastiskt hade förändrat sitt utseende genom kosmetisk kirurgi.

‘Tanken på att lägga till Sophie Monk i det nya formatet av The Floor kraschade helt när nätverket märkte att [hon] hade drastiskt förändrat sitt utseende, vilket avskräckte Nine från att kasta henne.’

Wheatley reste nyligen till Turkiet för att besöka en känd kosmetisk kirurg, som utförde en ögonkirurgi som kallas en “fox eye” lyft på henne.

Hon avslöjade på sociala medier att förutom “fox eye” lyftet fick hon också fettsugning på sina armar och inre lår, en temporal lyft och en blepharoplastik, eller ögonlocksoperation.

‘Problemet med att ändra ditt utseende och även din hårfärg är att ditt varumärke ofta är förknippat med en look du är känd för,’ sa källan.

‘Jag tror inte att Nine var osäkra på hennes förmåga att vara programledare.

Analysera:

Artikeln handlar om en influencer från Australien som förlorade ett TV-värdjobb på Channel Nine på grund av sitt missbruk av plastikkirurgi. Skye Wheatley genomgick flera kosmetiska operationer i sin strävan efter det ‘perfekta’ utseendet, vilket ledde till att kanalen inte längre ville arbeta med henne. Detta visar hur en persons val att genomgå plastikkirurgi kan påverka deras karriär och möjligheter inom underhållningsbranschen. Det är viktigt att tänka på konsekvenserna av sådana beslut och hur de kan påverka ens liv och framtid. Investera i guld: En säker hamn för din ekonomiska framtid

Guld har länge varit en pålitlig investering för de som vill skydda sin ekonomiska framtid. Med osäkerheten på finansmarknaderna är det viktigt att diversifiera sin portfölj och inkludera tillgångar som guld. Läs vidare för att lära dig mer om varför guld är en säker hamn för dina pengar och hur du kan dra nytta av detta i din investeringsstrategi.

Guld har historiskt sett varit en stabil tillgång som har behållit sitt värde över tid. Medan andra tillgångar kan vara volatila och påverkas av olika faktorer på marknaden, har guld visat sig vara en pålitlig investering även under svåra ekonomiska tider. Det är därför många investerare väljer att inkludera guld i sin portfölj för att minska risken och skydda sina tillgångar.

Att investera i guld kan också vara en bra strategi för att skydda sig mot inflation. Eftersom guld är en ädel metall med en begränsad tillgång på marknaden, har det en tendens att öka i värde när inflationen ökar. Detta gör guld till en attraktiv investering för de som vill säkerställa att deras pengar behåller sitt värde över tid.

Genom att inkludera guld i din investeringsportfölj kan du dra nytta av dess stabilitet och skydd mot ekonomiska svängningar. Oavsett om du är en erfaren investerare eller nybörjare på marknaden, kan investering i guld vara en smart strategi för att säkra din ekonomiska framtid.

Analys:

Att investera i guld kan vara en klok strategi för att skydda sin ekonomiska framtid och diversifiera sin portfölj. Genom att inkludera guld i sin investeringsstrategi kan investerare dra nytta av dess stabilitet och skydd mot inflation. Det är viktigt att överväga att inkludera guld i sin portfölj för att minimera risken och säkerställa att ens pengar behåller sitt värde över tid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version