Zinedine Zidanes äldsta son lägger ner fotbollskarriären

Zinedine Zidanes äldsta son, Enzo Zidane, har beslutat att lägga ner sin fotbollskarriär för att istället fokusera på sin familj och sina investeringar. Enligt AS kommer 29-åringen att lämna fotbollen helt och hållet för att ägna sig åt nya utmaningar utanför planen.

Enzo Zidane följde i sin fars, Zinedine Zidanes, fotspår och spelade för Real Madrids a-lag. Trots att han endast gjorde ett framträdande i Copa del Rey, anses detta vara höjdpunkten i hans karriär. Efter att ha testat lyckan i olika klubbar, har Enzo nu beslutat att säga adjö till fotbollen för gott.

Zinedine Zidane har ytterligare tre söner som alla är aktiva fotbollsspelare. Luca Zidane spelar som målvakt i Granada, Theo Zidane i Córdoba och Elyaz Zidane tillhör Real Betis.

Det är tydligt att Enzo Zidane vill fokusera på nya utmaningar och ansvar utanför fotbollsplanen. Genom att lämna sin karriär bakom sig och satsa på familjen och investeringar, visar han mod och beslutsamhet i att följa sina egna drömmar och mål. Det är en påminnelse om vikten av att följa sitt hjärta och ta ansvar för sitt eget liv och välbefinnande.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version