Kate Moss och hennes dotter Lila var ute och gick i den franska huvudstaden när de lämnade Ritz-hotellet under Paris Fashion Week. Kate såg elegant ut i en tunn blommig midi-klänning medan Lila kontrasterade i en svart läderjacka och sammet jeans. De är i Paris för den andra och sista Paris Fashion Week för året.

Kate var omringad av fans som ville ta en bild med henne och även av henne. De kom till Paris efter att Lila nyligen hade återförenats med sin moster Lottie Moss på British Fashion Council och Burberry London Fashion Week avslutningsfest. Efter tre års fejd har de äntligen försonats.

Lottie hade tidigare hamnat i konflikt med Kate på grund av sitt livsstil val, inklusive att regelbundet använda droger. Kate, som tidigare hade ett festliv, har sedan dess gått över till yoga, hälsa och lugna kvällar. Deras oenighet kulminerade under lockdown när Lottie stannade hos Kate i Cotswolds. Efter flera år av avstånd har de nu återförenats.

Det är en viktig påminnelse om hur familjerelationer och livsstilsval kan påverka våra relationer och vår välbefinnande. Att vara medveten om konflikter och försöka lösa dem kan leda till en mer harmonisk och fridfull tillvaro.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version