Underbar investeringsmöjlighet med Kendall Jenner under Paris modevecka

Kendall Jenner såg fantastisk ut när hon njöt av lite ledig tid i Paris under modeveckan. Modellen, 28, som gjorde entré med buller när hon gick L’Oreal-showen den här veckan, sågs shoppa med vänner på tisdagen. Hon bar en oversize dubbelknäppt kavaj med matchande byxor och en bh-topp under. Kendall höjde sin längd med klassiska stilettklackar och accessoriserade sin look med en Hermès-handväska. För att toppa av sin outfit drog hon tillbaka sitt blonda hår i en halvupphälld stil och lade till stora glasögon.

Kendall markerade sin ankomst till Paris modevecka på måndagskvällen genom att gå L’Oreal-showen. Supermodellen har varit märkbart frånvarande från catwalken under både tidigare London och Milano modeveckor den här säsongen, och har bara gått Alaia-showen i New York i början av månaden. Men Kendall visade att hon fortfarande är en kraft att räkna med när hon stormade catwalken tillsammans med ikoner som Heidi Klum, Eva Longoria och Cara Delevingne. Showen markerade hennes catwalk-debut för sitt nya blonda hår, som hon först avslöjade för ett par veckor sedan efter en hårförvandling. Kardashians stjärna självförtroende visade att blondiner verkligen har roligare när hon fladdrade ner på catwalken i en fantastisk röd klänning.

Men trots hennes tydliga lätthet framför kameran, bara för några månader sedan öppnade Kendall upp om att lida av karriärångest under det senaste året. Kendall avslöjade att hon haft en “tuffa två månader” när hon detaljerade sin 20-åriga ångestkamp i en uppriktig ny intervju. Under samtalet öppnade hon upp om sin pågående ångestkamp och det unika sättet hon tacklar mental ohälsa på i en ny fotosession med Vogue.

Hon förklarade: “Jag ser ingen anledning att inte vara ärlig om det. I min karriär just nu känner jag mig väldigt stabil, väldigt hoppfull. Men jag har haft en tuff två månader. Jag har inte varit mig själv, och mina vänner ser det. Jag är ledsnare än vanligt. Jag är mycket mer ängslig än vanligt. Så jag ska inte sitta här och låtsas som att allt är perfekt. Det är livet – jag kommer alltid att vara i och ur de känslorna.”

Hon fortsatte med att dela: “För mig är det så hjälpsamt att kliva upp på morgonen och sätta en fot framför den andra. Att röra mig, få mitt blod att flöda. När jag säger att jag kämpar just nu, gör jag inte de där hjälpsamma sakerna. Att välja att sitta i min säng och tycka synd om mig själv hela dagen är att ställa in mig för misslyckande.”

Supermodellen har varit en förespråkare för mental hälsa och har varit mycket öppen om sina kamp med ångest på Keeping Up With The Kardashians och hennes sociala medieplattformar i flera år. Tillsammans med depression är ångest bland de vanligaste psykiska hälsotillstånden i Storbritannien, och påverkar 8,2 miljoner människor enbart under 2013.

Ungefär 40 miljoner vuxna lider av tillståndet i USA varje år. Kendalls främsta mål när hon diskuterar hur ångest har påverkat hennes liv är att hjälpa till att avdramatisera den negativa korrelationen mellan psykiska hälsoproblem och ångest i världen. Modellen har balanserat sin modellkarriär med att starta sitt eget företag, 818 Tequila. Men trots all hennes nyliga framgång sa Kendall: “Jag har den här impostorsyndromet, som, vänta, händer allt detta mig? Vad gjorde jag för att förtjäna det?”

Denna artikel ger en inblick i Kendall Jenners modevecka i Paris och hennes personliga kamp med ångest. Det lyfter fram vikten av att vara öppen om mental hälsa och att söka hjälp vid behov. Att se en framgångsrik modell som Kendall Jenner kämpa med sina egna mentala utmaningar kan vara uppmuntrande för andra som också kämpar med ångest eller andra psykiska hälsoproblem. Att prata om dessa frågor och söka stöd är avgörande för välbefinnandet och kan bidra till att bryta ner stigmat kring mental hälsa.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version