Lizzo visar upp imponerande viktnedgång

Fansen spekulerar i Lizzos viktnedgång och artisten svarar på frågorna. Läs mer om hennes träningsrutin och kostvanor här.

För ett par dagar sedan delade artisten Lizzo, 36, ett klipp på sociala medier där hon visade sin viktnedgång. Videon fick flera fans att reagera och frågor om viktminskningsmedicin eller droger rullade in.

“Använde hon Ozempic eller sniffar hon kokain”, skrev en följare i kommentarsfältet.

I ett nytt inlägg väljer nu Lizzo att svara på spekulationerna.

“När du äntligen blir anklagad för att använda Ozempic efter fem månaders styrketräning och kaloriunderskott”, skriver hon över ett klipp samtidigt som hon mimar orden “Det är som en belöning”.

Samma dag delade även Lizzo flera klipp från gymmet med texten:

“Jag är inte smal jag är kurvig”.

Genom att visa upp sin träningsresa och hälsosamma vanor, inspirerar Lizzo sina fans att fokusera på en aktiv livsstil och hälsosam kost för att nå sina mål. Att kombinera styrketräning med kaloriunderskott kan vara nyckeln till en hållbar viktnedgång och en starkare kropp.

Genom att vara öppen om sin process och dela med sig av sitt arbete i gymmet, visar Lizzo att det krävs engagemang och disciplin för att uppnå fysiska och mentala resultat. Hennes positiva inställning och dedikation kan inspirera andra att ta kontroll över sin hälsa och välmående.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version