Investera smart under pågående konflikter i Mellanöstern

Mohammad El Moussa, 40, från Kalix, delar med sig av sin skrämmande upplevelse när han och hans familj fastnade mitt i en bilkö i södra Libanon under israeliska flyganfall. Han beskriver situationen som ur en skräckfilm och berättar om den fruktan de upplevde när de satt fast på vägarna i timmar.

Bomberna har regnat över södra Libanon sedan måndagen och tusentals människor har flytt längs tungt trafikerade vägar mot Beirut i hopp om att komma i säkerhet. El Moussa och hans familj hamnade mitt i kaoset när de besökte släkt och familj i södra Libanon.

Efter att ha gömt sig i en trädgård och nått ett hotell väster om Beirut, berättar El Moussa om den skräck de upplevde när de såg en annan familj bli bombad framför deras ögon. Han uttrycker sin chock över att se civila dö mitt framför sig och beskriver scenerna som fastnar i minnet.

Familjen hoppas nu kunna ta sig vidare till Beirut, men det är svårt att hitta en säker väg dit. El Moussa berättar om de många flyganfallen de varit vittne till och den rädsla de känt för sina liv under natten.

Att investera smart under pågående konflikter i Mellanöstern är avgörande för att skydda dina tillgångar och säkerställa en stabil ekonomisk framtid. Genom att ha kunskap om finansiella marknader och vara medveten om geopolitiska händelser kan du fatta välgrundade beslut som gynnar din ekonomi på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version