Sarah Jessica Parker strålade i rosa medan hon filmade And Just Like That… i Manhattan, New York City på tisdagen. Skådespelerskan, 59, såg helt chic ut i en knappad ljusrockklänning tillsammans med vita klackar. Hon accessorized med en vit och svart axelväska och chunky pärlörhängen. Stjärnan – som är känd för sina stiliga utseenden i serien – bar sitt blonda hår delat på mitten och fallande i vågor över axlarna. Emmy-vinnaren valde en strålande hy med en subtil rosa rouge och ett klart läppglans.

And Just Like That… är en uppföljare till den populära HBO-serien Sex and the City, där hon spelar rollen som Carrie Bradshaw. Uppsvingen debuterade först på HBO Max i december 2021, med den andra säsongen som släpptes 2022. De filmar för närvarande säsong tre, med premiär planerad för 2025. Förra månaden fotograferades hon under inspelningen och såg fantastisk ut i en lila maxi-kjol, som hon matchade med en slående Chanel-blus.

Sarah Jessica återvänder till rollen som Carrie tillsammans med Kristin Davis som spelar Charlotte York och Cynthia Nixon som spelar Miranda Hobbes. Kim Cattrall, som spelar den ikoniska Samantha Jones, dök bara upp som gästroll i säsong två. Säsong tre kommer också att innehålla Rosie O’Donnell, Jenifer Lewis, Cheri Oteri, Mehcad Brooks, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang, Alexa Swinton, Sebastiano Pigazzi och Dolly Wells.

Karen Pittman kommer inte heller att återvända som Columbia Law School-professorn Dr. Nya Wallace “på grund av schemakonflikter”. Enligt Deadline. Variety rapporterade att Sarah, Cynthia och Kristin tjänade 10 miljoner dollar vardera för att vara exekutiva producenter och skådespelare i säsong ett, men det är oklart om de sedan dess har fått löneförhöjningar. Den officiella beskrivningen för säsong 3 säger: “Detta nya kapitel i den banbrytande Sex and the City-franchisen handlar om Carrie, Miranda och Charlotte, tillsammans med nya och gamla vänner, som navigerar den komplicerade verkligheten av vänskap, familj och New York i sina 50-tal.”

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version