Angelina Jolie strålar med tre av sina barn vid premiären av sin nya film, Maria, under den 62: a New York Film Festival på söndag. Här är alla detaljer om hennes fantastiska utseende och familjens närvaro på evenemanget.

Angelina Jolie strålar med tre av sina barn vid premiären av sin nya film, Maria, under den 62: a New York Film Festival på söndag

Angelina Jolie var strålande i en elegant vit klänning med en veckad kjol, som hon matchade med svarta peep-toe klackar. Hennes dotter matchade henne i en sidenvit klänning. Maddox rockade en klassisk svart kostym, medan Pax hade en grå kostym och en svart handledsstöd.

Analys: I denna artikel får vi en inblick i Angelina Jolies senaste framträdande med tre av sina barn vid premiären av hennes nya film. Vi får se hur stjärnan och hennes barn såg ut på röda mattan och vilka kläder de bar. Det ger oss en känsla av deras närvaro och stämning vid evenemanget. Detta kan vara av intresse för fans av Angelina Jolie och de som följer hennes karriär och personliga liv. Det visar också hur kändisar och deras familjer navigerar genom offentligheten och hanterar olika situationer, inklusive familjebanden och personliga strider.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version