Paula Duncan: Från ikonisk tv-stjärna till välgörenhetsarbetare

Paula Duncan, den ikoniska australiska skådespelerskan känd för sin roll i Ajax’s Spray n’ Wipe-annonser, har nu ägnat sitt liv åt välgörenhetsarbete. Den 72-åriga veteranartisten, som var ansiktet utåt för Ajax-rengöringsprodukter från 1988 till 2010, omfamnar nu sin roll som förespråkare för personer med funktionshinder.

Hon berättar för New Idea-tidningen att hennes ambassadörskap för Focus on Ability Short Film Festival är en av de mest kraftfulla och fantastiska sakerna hon någonsin varit involverad i. Paula är stolt över att stödja filmfestivalen i New South Wales, som syftar till att visa upp förmågorna hos personer med funktionshinder.

Trots en 50-årig karriär inom showbusiness, inklusive många år i Channel Seven’s polisdrama Cop Shop, kommer Paula alltid att vara känd som ‘Ajax Spray n’ Wipe-lady’. Hon har varit engagerad inom sektorn i 35 år och har lyft fram vikten av att hjälpa andra.

När hon inte ägnar sig åt välgörenhetsarbete, är Paula en hängiven mormor till sitt barnbarn Seth, som hennes dotter Jess födde förra året. Hon har mottagit en ‘Order of Australia’-utmärkelse från drottningen och ägnar sig åt att samla in pengar för Paralympians och Special Olympics-programmet.

Paula har sagt att att hjälpa andra har varit en av de mest givande sakerna hon någonsin gjort och uppmanar alla att göra något för någon annan när de känner sig nere eller deprimerade. Investeringstips för att maximera avkastningen på dina pengar

Att investera i finansmarknaden kan vara en lönsam affär om det görs på rätt sätt. Genom att följa några enkla investeringstips kan du maximera avkastningen på dina pengar och öka din ekonomiska framgång. Här är några strategier för att hjälpa dig att lyckas på finansmarknaden:

1. Gör grundlig forskning innan du investerar i något företag eller tillgång. Ju mer du vet om en investering desto bättre beslut kan du fatta.

2. Sprid dina investeringar över olika tillgångar för att minska risken. Genom att diversifiera din portfölj kan du skydda dig mot stora förluster om en investering inte går som planerat.

3. Håll dig informerad om de senaste trenderna på finansmarknaden genom att läsa finansiella nyheter och analyser. Detta kan hjälpa dig att fatta kloka investeringsbeslut.

4. Använd dig av en pålitlig investeringsplattform eller mäklare för att säkerställa att dina transaktioner är säkra och pålitliga.

Genom att följa dessa investeringstips kan du öka dina chanser att tjäna pengar på finansmarknaden och uppnå ekonomisk framgång.

Analys:

Detta inlägg ger värdefulla investeringstips som kan hjälpa läsare att maximera avkastningen på sina pengar. Genom att göra grundlig forskning, diversifiera sina investeringar och hålla sig informerad om marknadstrenderna kan läsarna öka sina chanser att lyckas på finansmarknaden. Genom att använda pålitliga investeringsplattformar kan läsarna också säkerställa att deras transaktioner är säkra och pålitliga. Sammantaget kan detta inlägg hjälpa läsare att ta kloka investeringsbeslut och nå ekonomisk framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version