Sean “Diddy” Combs överklagar beslutet – är beredd att betala 535 miljoner kronor

Sean “Diddy” Combs vill byta häktet i Brooklyn mot husarrest i sitt hus i Florida och erbjuder sig att bära fotboja och bli övervakad av gps-sändare dygnet runt. Dessutom är han beredd att betala borgen på 50 miljoner dollar, 535 miljoner kronor.

Hiphopmogulen har även lovat att kraftigt begränsa vilka som besöker honom, och förutom sin närmaste familj och sina barns mammor inte träffa “några kvinnor” – om han skulle bli frisläppt mot borgen, uppger tidningen Rolling Stone.

Combs har suttit häktad i två veckor sedan domaren Andrew L Carter vägrat gå med på borgen, vilket annars är rutin för de flesta brottsfall i USA. Men Carter hävdar att Combs skulle kunna trakassera vittnen om han blev frisläppt. Nu överklagar Combs domarens beslut till högre instans.

Sean “Diddy” Combs greps misstänkt för bland annat sexuella övergrepp och människohandel. Åklagarna anklagar honom för att ha lett ett “sexbrottsimperium” och tvingat kvinnor att bland annat ha sex med manliga prostituerade i dygnslånga “sexföreställningar”, kallade “freak offs”.

Sean Combs nekar till brott.

Analys:

Artikeln handlar om hur Sean “Diddy” Combs överklagar ett beslut om att inte släppa honom mot borgen. Han erbjuder sig att betala en stor summa pengar och följa strikta restriktioner om han får komma ut. Detta kan påverka hans liv och ekonomi avsevärt, men det återstår att se hur hans rättsliga process kommer att utvecklas och vilka konsekvenser det kan få för honom.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version