Investeringsstrategier och finansiella marknadsnyheter – Christina Schollin återvänder till scenen som farmor i teaterversionen av Bergmans “Fanny och Alexander” på teater Galeasen

Teatern har blivit en fristad för Christina Schollin efter förlusten av sin livskamrat Hans Wahlgren. Rollen som farmor Helena i teaterversionen av Ingmar Bergmans film har blivit en läkande erfarenhet för henne. Trots att det var en utmaning att ta sig an rollen så kort efter förlusten, har Schollin funnit tröst och glädje i att återvända till scenen.

Genom att gå in i rollen som farmor i “Fanny och Alexander” har Schollin fått möjligheten att skapa teatermagi och samtidigt utforska en annan människas liv och känslor. Hon ser detta som en terapeutisk process som hjälper henne att bearbeta sin sorg.

Denna återkomst till scenen har också väckt tankar hos Schollin om hur hennes egna liv har påverkat hennes skådespelarroll. Hon ser likheter mellan rollen som farmor i pjäsen och hennes egen roll som familjens överhuvud i den kända Wahlgren-familjen. Trots att hon har förklarat att detta kommer att bli h hennes sista roll, kan livet fortfarande bjuda på överraskningar och utmaningar som hon inte kan förutse.

“Pjäsen “Fanny och Alexander” sätts upp på Teater Galeasen i Stockholm i samarbete med Dramaten och Uppsala Stadsteater. Regisserad av Jens Ohlin och med en ensemble bestående av Christina Schollin och många andra talangfulla skådespelare. Premiären ägde rum den 1 oktober.”

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version