Christine Pedersen: Från hundeälskare till framgångsrik hunddagisentreprenör

Christine Pedersen är inte bara en vanlig hundälskare, hon har förvandlat sin passion till en lönsam affärsverksamhet. Med tre hunddagis i Bergen och en specialbyggd bil som rymmer upp till 22 hundar, har Pedersen blivit en framgångsrik entreprenör inom hundvärlden.

Det hela började för cirka sju år sedan när Pedersen såg en annons för ett hunddagis på Facebook. Gravid och på jakt efter en ny karriärmöjlighet, blev hon inspirerad av tanken att kunna leva på sin kärlek till hundar. Med stöd från sin familj och en låneplats på sin mammas gård, startade Pedersen Åsane hunddagis.

Genom dagliga uppdateringar på hundsnappen håller Pedersen ägarna informerade om sina fyrfota vänner. Med en passion för djur och en förmåga att skapa förtroende har hon lyckats växa sitt företag och skapa en trygg miljö för hundar i Bergen.

Genom att kombinera kärlek till djur med affärssinne har Christine Pedersen visat att det är möjligt att följa sin passion och samtidigt vara framgångsrik i näringslivet. Med en dedikation till sina fyrfota kunder har hon byggt upp en lönsam verksamhet som ger glädje och trygghet åt både hundar och deras ägare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version