Jaden Smith lämnade restaurangen Maxim’s i Paris och verkade vara upprörd på tisdagen.

‘Var är min jävla väska – var är min väska?’ hördes den 26-årige skådespelaren-rapparen fråga i en klipp när han lämnade den exklusiva restaurangen på tisdagen, mer än två och ett halvt år efter att hans far Will Smiths ökända örfil av Chris Rock vid Oscarsgalan 2022.

På tisdagen bar han en pälsklädd svart läderrock utan undertröja, lågt skurna svarta byxor och svarta skor. Han bar flera halsband och sågs stiga ombord på en svart bil när han lämnade etablissemanget.

Den Malibu-födde ex-flickvännen Sab Zada, 25 år, syntes också tala med honom och bland en grupp vänner under utflykten.

Maxim’s beskriver sig själva som ‘ett historiskt rankat landmärke,’ och ‘en symbolisk plats för Art Nouveau, fransk gastronomi’ och ‘också den mest nödvändiga mötesplatsen för många internationella kändisar.’

Jaden, son till Will, 56, och Jada Pinkett Smith, 53, syntes tidigare på Louis Vuitton Paris Spring-Summer 2025-showen under Paris Fashion Week.

Skådespelaren från Karate Kid syntes tidigare hålla en unik väska gjord av den exklusiva designern och var en av flera kändisar som deltog i modefunktionen.

Kändisar som Zendaya, Da’Vine Joy Randolph, Jurnee Smollett, Cate Blanchett och Alicia Vikander sågs sitta på första raden av showen nära stjärnan från The Pursuit of Happyness.

Jaden teasade den 25 augusti om ett nytt projekt som kommer senare denna månad, genom att publicera en affisch med sin bild med texten ‘2024: A Case Study Of The Long Term Effects Of Young Love. 18 oktober.’

Jaden, vars studioalbum inkluderar Syre från 2017, Erys från 2019 och CTV3: Cool Tape Vol. 3 från 2020, undvek direkt att svara på frågor från High Snobiety om det kommer en ny skiva snart.

Han sa, ‘Vilken skiva?’ och tillade detaljer om hur han närmar sig framtida projekt i studion.

‘Jag försöker bara fortsätta historien,’ sa Jaden. ‘Det är verkligen det det handlar om. Det här är en studie av de långsiktiga effekterna av ung kärlek.’

‘Och jag har reflekterat över allt jag har gått igenom i mitt liv. Och nu är jag redo att börja avslöja vad jag har kommit fram till.’

Jaden är mer än två år bort från sin fars Will’s ökända incident vid Oscarsgalan 2022 då Will slog komikern Chris Rock efter att han skämtat om Jada Pinkett Smiths rakade huvud.

Rock sa, ‘Jada, I love you, G.I. Jane 2, can’t wait to see it!’ vilket refererade till filmen från 1997 där Demi Moore hade rakat huvud. (Pinkett Smith har diagnosticerats med alopecia, vilket orsakar håravfall.)

Will gick sedan upp på scenen och slog Rock och återvände sedan till sin plats och skrek åt honom två gånger, ‘Keep my wife’s name out of your f***ing mouth!’ till en chockad publik.

Senare på kvällen – i sitt tacktal efter att ha vunnit Oscar för bästa manliga skådespelare för sin roll som tennisfader Richard Williams i King Richard – bad Will Smith om förlåtelse till Akademien och övriga nominerade, men nämnde inte Rock.

Smith bad senare om ursäkt vid flera tillfällen över incidenten och avgick från Academy of Motion Picture Arts and Sciences innan han fick ett 10-årigt förbud från Oscarsgalan.

I en ursäkt han utfärdade i juli 2022 över händelsen i en onlinevideo sa Smith att hans fru ‘inte hade något att göra med’ attacken mot Rock.

‘Jag gjorde ett val på egen hand från mina egna erfarenheter, från min historia med Chris,’ sa han. ‘Jag vill be om förlåtelse till mina barn och min familj för den heta situation jag har satt oss i.’

Han tillade: ‘Jag har tagit kontakt med Chris och meddelandet som kom tillbaka är att han inte är redo att prata, och när han är det kommer han att ta kontakt. Så jag säger till dig, Chris, jag ber om ursäkt till dig. Mitt beteende var oacceptabelt, och jag är här när du är redo att prata.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version