Radio stjärnan Kyle Sandilands visade sin mjukare sida genom att sträcka sig in i sin egen ficka för att hjälpa en kämpande familj i Sydney.

Det välgörenhetsaktet inträffade när Kyle och medstjärnan Jackie O Henderson spelade sin dagliga $10 000 Pop Quiz, där lyssnarna får $100 för varje fråga de svarar korrekt på eller $10 000 för en ren utrensning.

En 23-årig kvinna vid namn Rhiannon ringde in för att spela och avslöjade att hon skulle använda de $10 000 för att hjälpa sina kämpande föräldrar att köpa en ny bil.

En känslosam Rhiannon avslöjade att hennes far just hade förlorat sitt jobb mitt i byggandet av ett nytt hus.

“Vår bil håller på att ge upp,” sa hon mellan tårar. “Pappa har inget jobb för tillfället och mamma får inte många timmar på jobbet, så vi kämpar. Vi bygger ett nytt hus. Så jag vill bara göra något trevligt och hjälpa dem.”

Tyvärr blev Rhiannon besviken eftersom hon endast svarade rätt på två frågor och gick därifrån med endast $200.

Men efter att ha avslöjat att han inte kan stå ut med att höra kvinnor gråta, gick Kyle sin egen väg och bröt mot tävlingens regler.

Han erbjöd sig att ta bort lite av stressen från den kämpande familjen genom att erbjuda sig att personligen köpa dem en bil.

Kyles storsinta handling kom efter att Jackie föreslog att de skulle spela dubbel eller ingenting för att ge Rhiannon en chans till att vinna det stora priset.

“Stäng av musiken. Glöm dubbel eller ingenting,” meddelade Kyle. “Om du svarar rätt på nästa fråga kommer jag personligen att köpa en bil åt dina föräldrar. Det är ingen 458 Ferrari eller något sådant. Det är bara en bil. Jag kommer att köpa den personligen till dem.”

Jackie frågade sedan Rhiannon frågan: “Musse Pigg, Långben och Kalle Anka är karaktärer skapade av vilket tecknat företag?”

Rhiannon svarade korrekt med: “Disney” och blev verkligen glad när Kyle annonserade: “Jag kommer att köpa din far en bil.”

Överväldigad av känslor ringde Rhiannon sedan sin far Craig som också blev överväldigad av Kyles vänliga gest.

“Jag kommer att köpa er en bil. Bara för att lindra smärtan av skiten som pågår,” meddelade Kyle.

Kämpande för att hålla tillbaka känslorna var Craig tacksam för Kyles generositet och tillade att det fanns människor som hade det värre och var mer förtjänta.

“Nej, du behöver inte göra det,” sa Craig. “Det finns en hel del fler människor där ute som har det värre än vi har.”

“Jag älskar människor som dig,” sa Jackie innan Craig kämpade för att hålla tillbaka tårarna och erbjöd sitt hjärtliga tack till radiopraterna.

“Det är så vackert, det finns vackra människor i den här världen,” tillade hon.

Analys: I denna artikel beskrivs hur radiovärdarna Kyle Sandilands och Jackie O Henderson hjälper en kämpande familj i Sydney genom att erbjuda sig att köpa dem en ny bil. Genom sitt generösa agerande visar de medkänsla och medmänsklighet. Denna historia påminner oss om vikten av att hjälpa varandra i svåra tider och hur en liten handling av vänlighet kan göra en stor skillnad i någons liv. Det är en påminnelse om att det finns godhet och medkänsla i världen, och att vi alla har möjligheten att göra skillnad för någon annan.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version