En ung man har blivit dömd till fängelse för sexuellt beteende eftersom han under nyårsafton i år visade sin erigerade penis för två kvinnor på Nordnes i Bergen. Dessutom höll han en av kvinnorna fast medan han gnuggade sin penis mot hennes rygg när hon hade en kappa på sig. När hon försökte skrika höll han för hennes mun och hotade att komma på hennes kappa. Domstolen ansåg att detta var “mycket skrämmande” för kvinnan.

Mannen i början av 20-årsåldern ska avtjäna 45 dagar i fängelse och betala 3000 kronor i rättegångskostnader. Han erkände tidigt sitt brott, vilket resulterade i en viss straffrabatt, men den negligerades av att han tidigare hade fått böter för att ha hållit sin erigerade penis mot en kvinnas jacka.

Anklagelserna mot mannen inkluderade också onani, men detta ansågs inte tillräckligt bevisat av domstolen. Mannen dök inte upp i rätten och hans försvarare begärde en frikännande dom.

Analys och nedbrytning:
Denna artikel handlar om en ung man som har blivit dömd till fängelse för sexuellt beteende mot kvinnor under nyårsafton. Han visade sin erigerade penis för två kvinnor, höll en av dem fast och hotade att komma på hennes kläder. Trots att han erkände sitt brott och fick en viss straffrabatt, dömdes han ändå till fängelse och böter. Detta visar vikten av att respektera andra människors gränser och bete sig på ett respektfullt sätt för att undvika rättsliga konsekvenser.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version