Sanna Dollan och hennes tuffa barndom: En berättelse om självkänsla och sökandet efter bekräftelse

Sanna Dollan har kämpat med dålig självkänsla sedan barndomen. I SVT:s program “Älskade vän” delar influencern med sig av sitt behov av bekräftelse från män och hur det påverkat hennes relationer. Trots att hon dragits till osunda förhållanden, inser hon nu att hennes självkänsla och självförtroende är roten till problemen.

Programmet belyser även hennes vän Vanja Johanssons syn på situationen och hur de försöker hantera Sannas barndomstrauma tillsammans. Sanna Dollan berättar öppet om sina känslor kring sin längtan efter bekräftelse och hur hon försökt ignorera sina egna känslor av otillräcklighet.

Efter att ha kämpat med självmordstankar inför en ryggoperation, väljer Sanna Dollan nu att öppet diskutera sin barndom och de trauman hon burit på under åren. Trots det hårda livet har hon en varm hyllning till sin mamma, som hon ser som en stark och kärleksfull kvinna.

Genom att öppet dela med sig av sina erfarenheter och känslor, hoppas Sanna Dollan kunna inspirera andra att söka hjälp och arbeta med sin självkänsla för att skapa en bättre framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version