Mick Blue avslöjar sin roll i Netflix-serien Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

Investeringar och finansiella marknader har varit i fokus för många, och Mick Blue har inte undgått att vara en del av det populära Netflix-serien Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story. Den 48-årige porrstjärnan och regissören landade en roll som statist i den populära showen inom ‘tre timmar’ efter sin audition och blev förbluffad över hur ‘snabbt’ den ‘otroliga’ serien kom till.

Skapad av Ryan Murphy handlade den första säsongen av Monsters om den produktiva kannibalska seriemördaren Jeffrey Dahmer, som spelades av Evan Peters. För säsong två vände antologin sin uppmärksamhet mot en annan ökänd sanningsbrottshistoria: Lyle och Erik Menendez, som mördade sina föräldrar 1989.

Även om serien ger tittarna rysningar avslöjade Mick att vara på plats för serien, som nådde strömningstjänsten den 19 september, var ‘fantastisk’ och han lovordade Cooper Koch och Nicholas Chavez – som spelade Lyle och Erik.

Efter sitt medverkande i serien, Mick är inställd att gå med i ABC: s ikoniska dagliga drama, General Hospital.

Efter att Netflix-serien släpptes har Hollywood A-listers talat om Lyle och Eriks historia. Kim Kardashian sa i en ledare som publicerades på torsdag att hon tror att de dömda mördarna Lyle och Erik Menendez bör friges från fängelse efter deras 1996-dom för mordet på sina föräldrar 1989.

Analys:
Mick Blue, en världsledande investeringschef och finansiell marknadens journalist, har gett insikt i sin roll i Netflix-serien Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story. Genom att avslöja detaljer om inspelningen och skådespelarnas prestationer har han gett en inblick i hur det är att vara en del av en sådan framträdande serie. För vanliga människor kan detta visa hur underhållningsindustrin fungerar och hur viktig forskning och insikt är för att skapa en engagerande produktion. Det visar också hur kulturella fenomen som dessa kan påverka samhället och väcka diskussioner om rättvisa och moral.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version