Rihanna och hennes partner ASAP Rocky visade återigen att de är det mest modemedvetna paret där ute. Den älskade sångerskan och affärskvinnan, 36 år, bar en sexig halterneck satin klänning när hon gick med sin partner ASAP, som precis fyllde 36 på torsdagen. Paret såg kära ut när de lämnade restaurangen efter att ha avnjutit en lyxig romantisk middag. Diamonds-stjärnan visade upp sin unika modekänsla genom att välja en tjock brun päls. Fenty Beauty-grundaren rockade fyrkantiga edgy solglasögon och accessoriserade med en rad bländande guld hängande halsband.

Hon log mjukt och avslutade med ett par klackar med skimrande remmar – vilket försökte en felfri vit pedikyr. Den födda rapparen från Harlem gjorde vanligtvis ett modeuttalande för sina lyxiga födelsedagsfiranden – rockade en grå tweedöverdimensionerad kappa. Med stiliga retro solglasögon, lade den tidigare ASAP till en udda grå kostymkoord med vida byxor. Sundress-sångaren såg avslappnad och bekymmerslös ut när han fotograferades puffande på en cigarett och bar en gul väska. Bottega Veneta-ambassadören avslutade sin look genom att blända med en grårandig knäppt skjorta och tillsatte svarta lackskor. Kärleksparet – som har varit tillsammans sedan 2019 och delar sonen RZA, två år, och Riot Rose, ett år – verkade i glad stämning efter de speciella festligheterna över natten. Hennes framträdande i New York City kommer efter att Rihanna smög in i rosa underkläder i två nya reklambilder av linjens grundare som poserade sexigt – när hon annonserade sin Savage X Fenty-linje.

‘Oh-so lavish. Oh-so Savage X,’ står det i bildtexten, innan den avslöjar att Lavish Lace-kollektionen nu finns tillgänglig online och i butiker. De nya seten finns också i färger som lila, brun, svart, mörkblå, ljusblå, grön, bland andra, som ses på företagets hemsida. Detta är en del av en pågående promopush för Lavish Lace-linjen som också inkluderar andra modeller. Den barbadiska sångerskan (född Robyn Rihanna Fenty), som också har en kosmetiklinje kallad Fenty Beauty By Rihanna, kan ses ligga vid sin sida i en av annonserna, medan hon ser upp mot kameran. Hennes blonda lockar kan också ses flöda ner runt båda sidor av hennes ansikte.

Den nya varma rosa annonsen kommer efter en annan sensationell uppvisning av hennes avundsvärda kurvor i ljusgul underkläder från senaste Savage X Fenty-kampanjen. Det sexiga ensemblet som släpptes på torsdagen bestod av en spetsig push-up-bh med ett vackert blommigt mönster på och en matchande strumpebandsskjorta. Hon avslutade sin look med ett par gula lårhöga strumpor, operahandskar, guldhöga klackar och statementhalsband. I bilderna, den tvåbarnsmamman, som för närvarande är i sin blonda era, satt på en pianobänk, innan hon lade sig på ett spetstäcke med händerna ovanför huvudet.

Den nya artikeln avslöjar också att Rihanna förväntas släppa sitt nionde studioalbum före slutet av 2024. Rihanna har varit tyst på musikfronten sedan 2016, då hon släppte sitt åttonde album, Anti, som fick några av de bästa recensionerna i hennes karriär för åtta år sedan. En av anledningarna till att inspelningen har tagit så lång tid är att Rihanna ville samarbeta med en rad olika musikaliska artister som hon gillar och respekterar, inklusive Ayra Starr, som var på Barbados med Fenty Beauty-grundaren för bara några veckor sedan. Rihanna har äran att vara den bästsäljande kvinnliga inspelningsartisten på 2000-talet enligt Guinness världsrekord och är den rikaste kvinnliga musikaliska artisten med en uppskattad nettovärde på 1,4 miljarder dollar. Sångerskan förbereder sig för att släppa LP-skivan enligt en ‘välplacerad musikinsider’ som talade med The Sun.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version