Al Pacinos flickvän Noor Alfallah och komikern Bill Maher sågs köra iväg från Chateau Marmont sent på lördagskvällen i Los Angeles.

Alfallah, 30, som är mest känd för sitt förhållande med Gudfadern-stjärnan, 84, med vilken hon delar sonen Roman, cirka 16 månader, såg avslappnad ut i en svart linne.

Talkshowvärden, 68, satt bakom ratten på sin lyxbil och bar en grå kostymjacka och en vit skjorta.

Noors långa mörka hår var stylat rakt och hon bar naturlig smink.

Utflykten kommer efter att Pacino nyligen avslöjade en nära dödsupplevelse han hade när han led av Covid år 2020.

När det gäller hans nära dödsupplevelse sa skådespelaren: “Jag såg inte det vita ljuset eller något sådant,” berättade han för The New York Times Magazine.

“Det finns ingenting där,” sa han. “Jag hade aldrig tänkt på det i mitt liv. Men du vet hur skådespelare är: Det låter bra att säga att jag dog en gång. Vad är det när det inte finns mer?”

Dock verkar inte åttioåringen rädd för döden eftersom han har utvecklat en “annorlunda syn på döden när man blir äldre.” Han avfärdar det som “bara så det är.”

“Jag bad inte om det. Det kommer bara, som många saker bara kommer,” sa han till tidningen, innan han sa att han inte tycker att det är “morbidt” att diskutera döden.

Han delade också nyligen att hans son Roman “lär sig nya saker” och “har kommit in i världen lite mer” när han växer.

Gudfadern-stjärnan blev en av de äldsta kända nya fäderna i världen när hans flickvän Noor födde Roman i juni 2023.

Nu har deras bebis blivit en liten pojke och Al håller ett öga på det arv han kommer att lämna efter sig för sitt yngsta barn.

Han avslöjade att Romans ankomst var en del av drivkraften för hans beslut att skriva sin memoar Sonny Boy, som kommer att publiceras nästa vecka.

I boken har den Oscar-belönade skådespelaren skrivit en passage där han “funderar över” sin lille son, avslöjade han i en ny intervju med New York Times.

Noor och Al har varit romantiskt involverade sedan åtminstone april 2022 men var vänner långt innan dess, och blev särskilt nära under COVID-19-lockdowns.

När Noor var 22 år hade hon en berömd relation med Mick Jagger, då 74 år, men hon har hävdat att deras åldersskillnad “inte spelade någon roll för mig.”

Utöver Roman är Pacino även pappa till Julie, 35, från sitt förhållande med skådespelarcoachen Jan Tarrant.

Han delar tvillingarna Olivia och Anton, 23, med sin tidigare partner, skådespelerskan Beverly D’Angelo.

Alfallah, en filmproducent, är listad som verkställande producent på The Apprentice, en film fokuserad på före detta president Donald Trumps uppgång som fastighetsinvesterare i New York på 1980- och 1990-talen med hjälp av den ökände advokaten Roy Cohn.

Sebastian Stan spelar Trump och Jeremy Strong spelar Cohn.

Filmen, som har fått betyget 77 procent på Rotten Tomatoes, debuterade på Cannes i maj och kommer att ha premiär på biografer den 11 oktober.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version