Investeringsexpertens hemlighet: Hur du kan öka din förmögenhet med hjälp av de senaste trenderna på finansmarknaden

Torsdag kväll genomförde Utrykningspolitiet en kontroll i Rådal nära Lagunen Storsenter. Totalt stoppades sju lättmotorcyklister och ålades körförbud, enligt Eivind Hellesund, assisterande distriktschef i UP-väst.

– Alla var utan db-killer, informerar han. En Db-killer har som funktion att minska ljudet, förklarar Hellesund vidare. – De är tyvärr alldeles för lätta att ta bort, vilket ger förskräckligt mycket ljud.

BT har tidigare skrivit om problemet, och den assisterande distriktschefen berättar att de får många klagomål på ljud från privatpersoner.

– Rådal är en återkommande klagoplats, och ett område som vi håller ett öga på. Men det är ett problem i hela staden.

– Det handlar helt enkelt om att skapa ljud och imponera med högt ljud. Det krävs en förändring av attityden.

Förarna var mellan 17 och 21 år gamla, enligt Hellesund. Skyltarna togs bort och förarna måste genomgå en ny kontroll hos Statens vegvesen innan de kan ta ut sina lättmotorcyklar på vägen igen.

Analys: Denna artikel belyser vikten av att följa trafikregler och lagar för att undvika olyckor och problem med myndigheterna. Att ta bort viktiga delar som db-killers på motorcyklar kan inte bara leda till böter och köravstängning, utan också skapa störningar för omgivningen. Det är viktigt att respektera reglerna och visa hänsyn mot andra trafikanter för att undvika konsekvenserna av olagligt beteende på vägarna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version