Jennifer Lopez gör sin första stora offentliga framträdande sedan hon ansökte om skilsmässa från Ben Affleck när hon dök upp i ett förinspelat segment söndag på American Music Awards 50th Anniversary Special. Skådespelerskan-sångerskan, 55 år gammal, sa i segmentet att hon hade barndomsminnen av att titta på prisutdelningen, vilket inspirerade henne på hennes väg mot internationell superstjärna. ‘Det är ganska otroligt, eller hur?’ sa den eviga A-listan. ‘Femtio år av American Music Awards. Jag minns att jag tittade på dem hemma när jag var liten.’ Konstnären Love Don’t Cost a Thing noterade hur hon gjorde sin debut på American Music Awards 2001 och mindes: ‘Det var så länge sedan – men energin i rummet var mycket elektrisk.’ Sångerskan Jenny from the Block ansökte om skilsmässa från Ben Affleck den 20 augusti – deras tvååriga bröllopsdag efter deras storslagna Georgia-ceremoni 2022.
Lopez reflekterade över en seger 2011 i kategorin Favorit Latin Artist och sa att det var ‘bara en ödmjuk upplevelse.’ Hon tillade: ‘Att vinna ett pristag som röstas fram av fansen är otroligt speciellt eftersom det kommer direkt från de människor som du gör musiken för.’ Konstnären If You Had My Love sa att det var ‘en stor ära’ att vara värd för evenemanget 2015 och gick i flera stilar när hon bar en mängd olika kläder under ceremonin.
Lopez, som har uppträtt vid evenemanget flera gånger, sa att hon tror att ‘musik verkligen har kraften att läka och lyfta upp och att förena oss, och AMAs har visat det i ett halvt sekel nu.’ Hon tillade att hon var ‘spänd inför de nästa 50 åren av musik – och magi.’ På X, tidigare känt som Twitter, erkände fans att de var besvikna över att musikern inte brytt sig om att dyka upp på prisutdelningen personligen. ‘Jennifer Lopez såg fantastisk ut, men jag önskar att hon hade varit där personligen #AMAs,’ twittrade en person, medan en annan skrev: ‘Det är inte ens hon som deltar.’ Någon annan riktade sin ilska mot AMAs, taggade det officiella kontot och skrev: ‘Visa oss mer JLo.’ Maid in Manhattan-stjärnans ansökan från Affleck den 20 augusti 2024 kom efter månader av spekulationer som cirkulerade kring relationen mellan sångerska-skådespelerskan och skådespelare-regissören, 52 år gammal, med deras relationproblem som dominerade rubrikerna i Hollywood under flera månader.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version