Jordan Stephens ger en sällsynt inblick i sitt förhållande med Jade Thirlwall

Jordan Stephens har gett en sällsynt inblick i sitt förhållande med Jade Thirlwall. Musikern, 32, erkände att han ‘inte trodde att jag kunde känna kärlek som detta’ och är på en ‘underbar plats’ med sångerskan, 31, där han känner sig trygg och älskad. Paret började dejta 2020 under den första coronalåsningen efter att Jade skickat ett meddelande till Rizzle Kicks-stjärnan på Instagram. Jordan, som har skrivit en oförskräckt självbiografi Undvikande, Droger, Hjärtesorg och Hund, berättade för MailOnline: ‘Jag måste ge en shoutout till min nuvarande flickvän. Förhållandet jag är i nu känner jag mig säker och trygg. Jag känner kärlek och jag känner mig ansluten till en person. ‘Jag hade ingen förståelse för att jag kunde känna kärlek som detta.’

Före Jade var Jordan i ett förhållande med skådespelerskan Amber Anderson. De separerade 2019. På Kite Festival, en ny festival för musik och idéer på Abbey Road Studios, sa Jordan att han har blivit mer öppen med sina känslor ju äldre han har blivit. Han sa: ‘Jag skulle aldrig rekommendera någon att hålla sitt hjärta stängt under lång tid för det är isolerande och jag tror att det är där de mer skadliga beteendena kommer ifrån. ‘Människor som har blivit så traumatiserade eller upplevt en sådan betydande hjärtesorg i så ung ålder, att deras hjärta är stängt – du kan inte ansluta till människor på det sättet, så du kan agera på okänsliga sätt. ‘Baksidan är att det finns människor som håller sitt hjärta för öppet, det tror jag verkligen också, att de låter allt komma in och de kan inte hantera det eftersom det är vårt ansvar att sätta gränser. ‘Jag känner hur det är när mitt hjärta är runt vissa människor och när det inte är det. Gränser har varit en stor läxa för mig. Att veta när jag bara måste stänga dörren lite grann.’

Jordan nämner inte Rizzle Kicks alls i boken eller ‘någonting om min materiella existens’. Jordan blev känd i sin hiphopduo med Harley Sylvester Alexander-Sule. Duon hade en etta-låt Heart Skips A Beat, även med Olly Murs, tillsammans med andra hits som When I Was A Youngster, Mama Do The Hump och Down With The Trumpets. I augusti släppte de en ny singel, Javelin, deras första släpp efter att ha satt duon på paus åtta år tidigare. De bästa investeringsstrategierna för 2021: Hur du kan maximera din avkastning
Investeringar är en viktig del av att säkra din ekonomiska framtid. Att veta var man ska placera sina pengar och hur man kan maximera sin avkastning är avgörande för långsiktig framgång. Här är några av de bästa investeringsstrategierna för 2021 som kan hjälpa dig att nå dina ekonomiska mål och maximera din avkastning.

1. Diversifiera din portfölj
Att diversifiera din portfölj är en av de bästa sätten att minska riskerna och maximera din avkastning. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser som aktier, obligationer och råvaror kan du minska risken för att en enskild investering påverkar hela din portfölj negativt.

2. Fokusera på långsiktig tillväxt
Att investera för långsiktig tillväxt är nyckeln till att bygga en stabil och hållbar portfölj. Genom att fokusera på företag med starka fundamenta och långsiktiga tillväxtutsikter kan du maximera din avkastning över tid.

3. Utvärdera regelbundet och justera din strategi
Att regelbundet utvärdera din portfölj och justera din strategi är avgörande för att säkerställa att dina investeringar fortsätter att prestera väl. Genom att hålla dig informerad om marknadsutvecklingar och ekonomiska trender kan du fatta välgrundade beslut om hur du ska optimera din portfölj.

Genom att följa dessa investeringsstrategier för 2021 kan du maximera din avkastning och säkra din ekonomiska framtid på lång sikt. Tänk på att alltid rådfråga en finansiell rådgivare innan du gör stora investeringsbeslut för att säkerställa att du tar välgrundade beslut baserade på din individuella situation och mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version