Lara Worthington visade upp sin mager kropp på fredagen när hon gick ut ensam för en promenad i New York City. Modellen, 37 år gammal, hade på sig en liten svart linne för utflykten, som hon matchade med lösa, lågt sittande jeans. På fötterna bar Lara platta svarta läderskor. Den trebarnsmamman avslutade looken med en handväska över en axel, och hon gick inkognito under solglasögon och en keps. Laras knappa topp gav passerande en glimt av både hennes smala armar och extremt platta mage. Worthington har genomgått en stor fysisk förvandling under åren. Catwalk-drottningen har förändrat sin kropp med en kombination av träning och vegetarisk kost. Lara, som delar sin tid mellan New York och Sydney, har länge predikat fördelarna med att välja olika träningsformer istället för att göra samma sak varje dag på gymmet. Hon sa att hon svär vid en kombination av uppvärmd pilates, varm yoga och tillfällig träning för att hålla sig smal och vältränad. ‘Jag går 10 000 till 15 000 steg om dagen, bara runt New York. Du kan göra det utan att riktigt inse det,’ sa hon till Body & Soul i oktober. ‘Jag har en pilatesmaskin, så jag tittar på alla sorters pilatesklasser på YouTube. Jag gillar att variera det, och sedan ta en paus också. Jag tränar inte varje dag, på något sätt.’ Hon har också tidigare nämnt att hoppa rep är ett av hennes favoritsätt att få blodet att pumpa, och kallade det en ‘undervärderad’ övning i en intervju 2021 med Russh magazine. I sin intervju med Russh sa Lara även att hon följer pilatesprogrammet Fluidform, som är populärt bland kändisar som Rita Ora, Georgia Fowler och Pip Edwards. Lara har också talat om sitt beslut att bli vegetarian och tidigare tillskrivit sin köttfria kost som en av hemligheterna bakom sin otroliga fysik. ‘Jag har varit vegetarian i cirka sex år nu. Faktiskt är hela familjen vegetarian,’ berättade hon för Sunday Life 2021. ‘Mina barn har aldrig ätit kött. Nej, aldrig ätit en korv!’ tillade hon. Under sin intervju med Russh år 2221 erkände Lara att att bli vegetarian hade förändrat hennes liv helt och hållet. ‘Efter att ha sett dokumentärer, lärt mig av [filmregissören] James Cameron och påverkats av min man, blev [min familj] vegetarianer för flera år sedan,’ sa hon. James, som arbetade med Sam på Avatar, har varit vegetarian i flera år. ‘Det har gjort en enorm skillnad i våra liv. Inre hälsa relaterar direkt till yttre hälsa och jag har alltid trott att det vi stoppar in påverkar utsidan,’ sa hon. Lara och Sam började dejta 2013 och gifte sig i hemlighet ett år senare. De har tre söner – Rocket, Racer och River. Investera i dagens finansiella marknad: En guide för framgångsrika investerare

Den finansiella marknaden erbjuder en mängd olika investeringsmöjligheter för den som är villig att ta risken. Från aktier och obligationer till råvaror och kryptovalutor, det finns en mängd olika tillgångar att välja mellan. Men för att lyckas som investerare är det viktigt att ha en välfungerande strategi och en god förståelse för marknaden.

Att investera i dagens finansiella marknad kräver tålamod, disciplin och kunskap. Det är viktigt att göra noggranna analyser och att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och händelserna på marknaden. Genom att diversifiera sin portfölj och sprida riskerna kan man öka sina chanser till framgång och minimera förlusterna.

Med rätt strategi och tillräcklig kunskap kan vem som helst bli en framgångsrik investerare. Genom att följa de råd som ges i denna guide kan du ta dina investeringar till nästa nivå och maximera din avkastning på marknaden. Så se till att investera klokt och låt dina pengar arbeta för dig.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version