Tasha Ghouri är säker på att Strictly Come Dancing-förbannelsen inte kommer att påverka hennes förhållande med pojkvännen Andrew LePage. Trots att programmet har startat många romanser mellan kändisar och deras professionella partners, är Tasha övertygad om att hon inte kommer att svika sin pojkvän. I en intervju berättade hon att de litar fullt ut på varandra och till och med planerar att gifta sig i framtiden.

De båda är så trygga i sin relation att de inte ens diskuterar förbannelsen, utan litar på varandra till fullo. Tasha avslöjade också att Andrew var glad över att hon skulle dansa med Aljaž Škorjanec.

Utöver förhållandet är Tasha mer fokuserad på att representera och inspirera andra. Som en modell som är född döv och bär en cochleaimplantat, vill hon ge självförtroende till andra som kämpar med självkärlek.

I helgen kommer Tasha att inta dansgolvet med Aljaž Škorjanec när live-showerna börjar. Med stöd från sin pojkvän och en stark relation med sin danspartner är Tasha redo att ta sig an utmaningen med självförtroende och passion. Tasha och Aljaž har till och med gått på en dubbelträff med sina respektive partners

Så fokuserad på sitt mål, att Tasha till och med blockerar den senaste kontroversen kring hennes kontrakt på grund av hennes uppenbara danserfarenhet.

Strictly-stjärnan, som hävdar att hon bara arbetade professionellt i fem månader, insisterar på att negativitet bara är “yttre brus” och att det enda som betyder något för henne är att representera “de fantastiska döva samhällena” i landet.

Tasha är inte den enda stjärnan som diskuterar Strictly-curse den här veckan när Jamie Borthwick avfärdade förslag om att han är romantiskt involverad med sin Strictly Come Dancing-partner Michelle Tsiakkas när han insisterade på att de är som “syskon”.

Fans såg kemin mellan EastEnders-stjärnan, 30, och den professionella dansaren, 29, på lanseringsshowen när de testade söta smeknamn för varandra.

Han har dock sedan insisterat på att de är så mycket som syskon att “ingen behöver oroa sig”.

Skrattande åt idén om Strictly-curse, berättade Jamie för The Mirror: ‘Tanken på hela Strictly-curse, ja det kommer definitivt inte vara något här för det skulle vara konstigt att göra det med min syster.

Tasha är inte den enda stjärnan som diskuterar Strictly-curse den här veckan när Jamie Borthwick avfärdade förslag om att han är romantiskt involverad med sin partner Michelle Tsiakkas när han insisterade på att de är som “syskon”.

Avfärdande alla rykten om romantik och den fruktade Strictly-curse, hävdade skådespelaren, 30 år, att hans partner Michelle, 29 år, tar hand om honom och han dyrkar hemligt hennes pojkvän.

“Michelle och jag träffades innan Strictly och vi hade omedelbart en koppling. Men hon är som en syster, en moster, en mamma, en bästa vän. Hon tar hand om mig, hon ‘mammor mig.’

Och Jamie, som spelar den busige Jay på BBC One-såpan sedan han var 11 år, sa också att han beundrar Michelles pojkvän Simone Arena, som är en Dancing With The Stars-mästare.

Han förklarade: ‘Hennes pojkvän vet inte det ännu eftersom vi aldrig har träffats, men han är redan min klippa. Jag har kollat upp honom, tittat på honom dansa i sina shower och jag är som, “Kompis, du är min ikon”.’ Nyckeltal för att lyckas med investeringar på finansmarknaden

Att förstå och använda nyckeltal är avgörande för framgångsrik investering på finansmarknaden. I denna artikel kommer vi att gå igenom de viktigaste nyckeltalen som varje investerare bör ha koll på. Vi kommer att titta på nyckeltal som P/E-tal, ROE och skuldsättningsgrad för att ge dig en bättre förståelse för hur du kan maximera din avkastning och minimera dina risker.

P/E-talet, eller prisvinstförhållandet, är ett nyckeltal som används för att bedöma hur dyrt eller billigt en aktie är i förhållande till företagets vinst. Ett högt P/E-tal kan tyda på att aktien är övervärderad medan ett lågt P/E-tal kan indikera att aktien är undervärderad.

ROE, eller avkastning på eget kapital, är ett annat viktigt nyckeltal som visar hur lönsamt ett företag är för dess ägare. Ju högre ROE desto bättre, eftersom det innebär att företaget genererar mer vinst med det kapital som investerats.

Skuldsättningsgraden är ett nyckeltal som visar hur mycket skulder ett företag har i förhållande till dess eget kapital. En hög skuldsättningsgrad kan vara riskabelt eftersom det innebär att företaget är mer sårbart för ekonomiska svängningar.

Genom att förstå och använda dessa nyckeltal kan du fatta mer informerade beslut när du investerar på finansmarknaden. Kom ihåg att diversifiera din portfölj för att minimera riskerna och maximera avkastningen på lång sikt.

Analys:

Denna artikel ger en översikt över de viktigaste nyckeltalen för framgångsrik investering på finansmarknaden. Genom att förstå och använda dessa nyckeltal kan investerare fatta mer informerade beslut och maximera sin avkastning samtidigt som de minimerar sina risker. Det är viktigt att noggrant överväga P/E-tal, ROE och skuldsättningsgrad när man investerar i aktier för att uppnå långsiktig framgång på finansmarknaden. Investera i den bästa fonden för din framtid: En djupgående analys av finansmarknadens senaste trender och hur du kan dra nytta av dem

Finansmarknaden är i ständig förändring, och det är viktigt att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna för att kunna göra de bästa investeringsbesluten. En av de bästa fonderna just nu är den som erbjuder en stabil avkastning och låg risk. Genom att investera i denna fond kan du säkra din ekonomiska framtid och se din investering växa över tid.

Det finns flera faktorer som påverkar finansmarknaden, såsom geopolitiska händelser, ekonomiska indikatorer och marknadspsykologi. Genom att förstå dessa faktorer och hur de påverkar olika tillgångsklasser kan du ta mer informerade beslut när det gäller dina investeringar.

Att investera i den bästa fonden för din framtid är inte bara en smart ekonomisk beslut, det kan också ge dig en känsla av trygghet och säkerhet när det gäller din ekonomiska situation. Genom att vara medveten om de senaste trenderna på finansmarknaden kan du maximera din avkastning och minimera din risk, vilket är nyckeln till långsiktig ekonomisk framgång.

Så var inte rädd för att ta kontroll över din ekonomiska framtid och investera i den bästa fonden för dig. Genom att göra din forskning, hålla dig informerad och ta kloka beslut kan du säkra en ljusare ekonomisk framtid för dig själv och dina nära och kära.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version