Investeringar i mode: Ashley Park imponerar i en djärv blazer-klänning av en populär australiensisk designer

Ashley Park, känd för sin roll som Mindy Chen i Emily in Paris, har en djärv stil som imponerar. I en ny video på hennes Instagram-sida väcker den amerikanska skådespelerskan och musikern uppmärksamhet i en djupt urringad blazer-klänning av den populära australiensiska designern Acler. Klänningen, värd $550, heter Hampstead och kompletteras med matchande limefärgade stilettos och en chic scarf knuten runt halsen. Hon accessoriserar med flera diamantringar och en matchande mörkgrön shoppingväska.

Ashley har hyllats för sin roll som Chen i Netflix-serien, där hon spelar mot Lily Collins, som spelar hennes bästa vän och PR-dynamo Emily Cooper. I en intervju med Harper’s Bazaar UK diskuterade Ashley sin vänskap med Collins och återvändandet till arbetet efter hennes sepsischock.

Analyserat: Denna artikel handlar om Ashley Parks modstil och hennes framgångsrika karriär i underhållningsbranschen. Genom att investera i mode och upprätthålla starka relationer, som den med Lily Collins, kan man uppnå framgång och övervinna svårigheter som Ashley gjorde med sin sepsischock. Att ha rätt investeringar och stöd i ens liv kan göra en stor skillnad i både karriären och hälsan.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version