Mohamed al-Fayed anklagas för våldtäkt av flera kvinnor på Harrods

Flera kvinnor har trätt fram och anklagat den avlidne miljardären Mohamed al-Fayed för sexuella övergrepp, inklusive våldtäkt. Övergreppen ska ha skett på olika platser, inklusive Harrods i London, under åren han ägde varuhuset. Totalt har 20 kvinnor vittnat om övergreppen, vilket har skapat stor uppmärksamhet och fördömande.

En av kvinnorna beskriver al-Fayed som ett “monster” och hävdar att de anställda på Harrods betraktades som hans “leksaker”. Övergreppen ska ha skett både på kontoret på varuhuset och under utlandsresor, där al-Fayed ska ha blivit ännu mer våldsam och obehaglig.

Harrods nuvarande ägare tar avstånd från al-Fayeds beteende och ber offren om ursäkt. De hävdar att varuhuset idag är en helt annan organisation och arbetsplats än under al-Fayeds ledning.

Sammanfattningsvis, den tidigare ägaren av Harrods, Mohamed al-Fayed, har anklagats för sexuella övergrepp av flera kvinnor som arbetade på varuhuset. Dessa anklagelser har skapat stor uppmärksamhet och fördömande, och har lett till att Harrods nuvarande ägare tar avstånd från al-Fayeds beteende. Detta visar vikten av att ta ansvar för sitt beteende och skapa en säker arbetsmiljö för alla anställda.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version