Amanda Bynes tar en promenad i Los Angeles efter att ha hämtat iskaffe inför helgen. Den 38-åriga före detta barnstjärnan bar svarta leggings och en brun tröja för den ensamma utflykten. Hon avslutade den avslappnade looken med ett par svarta sneakers och den studerande manikyren rockade långa svarta och nude naglar. Hennes långa, jetsvarta hår föll över hennes axlar och hon bar tung svart eyeliner runt ögonen. Det kommer efter att Easy A-skådespelerskan tog till sociala medier sent förra månaden för att dela en bild stående i sin nya lägenhet.

Bilden, som hon delade med sina 518 000 följare, visade henne i en svart sport-bh och matchande leggings. Hon lade till en grå skjortjacka medan hon poserade i mitten av rummet, som var tomt förutom en matta och en grå sektionssoffa. Dagar senare dök hon upp på appen igen för att visa upp långa, spetsiga, blekblå “prinsessnaglar.” Nickelodeon-sensationen visade sitt bystiga bröst i en urringad, passande svart skjorta. Hon bildtextade den korta videobiten, ‘prinsessnaglar från @hollywoodbeautylounge.’ Bynes ses ofta runt Hollywood när hon utför sina rutinärenden ensam. Den 16 september var hon klädd i ljusgrå mönstrade lounge-shorts, en ombregrå och vit kofta och camel-färgade mockasiner när hon rökte en röd vape-penna. Tidigare i månaden var Amanda glad över att upptäcka att hennes Instagram-visningar fördubblades i global räckvidd under en 30-dagarsperiod. Tillsammans med en skärmbild av hennes sociala mediestatistik skrev hon: ‘Wow det här är så coolt.’

Analys: Denna artikel ger en inblick i Amanda Bynes’ senaste aktiviteter och framsteg på sociala medier. Det visar hennes personliga stil och vardagliga livsrutiner. För investerare kan detta tyda på hennes popularitet och eventuella kommersiella möjligheter genom samarbeten eller marknadsföring. Det kan vara värt att överväga hur hennes online-engagemang kan påverka hennes karriär och ekonomiska framgång. Amanda Bynes visar upp sitt nya Los Angeles-lägenhet med en iskaffe i handen – dela eller kommentera denna artikel nu!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version